Rigtering introductie illustratie

GGZ-jeugdhulp snel, goed, op maat

Wij zijn Rigtering, een hecht en betrokken team van psychologen en orthopedagogen. Al ruim 30 jaar komen kinderen (tot 12 jaar), jongeren (tot 18 jaar) en ouders/verzorgers bij ons voor een gesprek, onderzoek, behandeling en/of groepsbehandeling. Wij bieden professionele hulp – ook wel psychologische of specialistische hulp genoemd – bij sociale, emotionele en leerproblemen. We leren hoe om te gaan met angst, boosheid of depressie. Daarbij streven we naar een zo kort mogelijke behandeling, maar we kunnen ook langdurige therapie bieden. Indien nodig werken we samen met andere hulpverleners in Arnhem en omgeving.

Je vindt ons in Arnhem-Noord (aan de Utrechtseweg) en in Arnhem-Zuid (aan de Marga Klompélaan).

Rigtering over ons

Onze behandelaars

Onze behandelaars zijn geregistreerd bij het NIP, NVO, VCGT en VEN. In de regio zijn we aangesloten bij het KJRA (samenwerkingsverband van kinderpsychologen, orthopedagogen, systeemtherapeuten, kinder- en jeugdpsychiaters, klinisch psychologen en GZ-psychologen in de regio Arnhem).

Onze werkwijze en samenwerkingen

Na (telefonische) aanmelding krijg je een uitnodiging voor een intakegesprek. Aan het eind van dit gesprek wordt een voorstel gedaan voor passende hulp. Hierna wordt een behandelingsovereenkomst opgesteld en kan het vervolg op korte termijn plaatsvinden. Eventueel in samenwerking met andere hulpverleners en diverse instellingen in de gezondheidszorg en de jeugdhulpverlening. Klik hieronder voor meer informatie over onze werkwijze, diensten en samenwerking.