Rigtering introductie illustratie

Rigtering voor jongeren

Wil je weten wie we zijn en wat wij doen? Dan ben je niet de enige. Bij veel jongeren zijn er wel eens dingen die (een tijdje) niet zo goed gaan. Het valt ook niet altijd mee. Op school wordt er van alles van je verwacht. Daarnaast heb je nog sport en hobby’s. Misschien werk je al om wat bij te verdienen? En dan ook nog even een leuk bericht op social media delen…

Rigtering jongeren

Voor jongeren (tot 18 jaar)

Vallen en opstaan hoort bij het opgroeien. Veel vragen en problemen kun je oplossen door er met je vrienden of met je ouders over te praten. Als je er samen niet meer uitkomt, dan kun je een hulpverlener inschakelen. Iemand met de kennis en ervaring om je te helpen. Zo iemand als wij.

Wij kunnen je helpen met aanhoudende, nare gevoelens of problemen die niet vanzelf weggaan en je tot last zijn in je dagelijks leven. We gaan op zoek naar de balans tussen kunnen, willen en moeten. Daar hebben we jouw wil en hulp bij nodig. Samen kunnen we werken aan jouw kracht en talent. Daarom zeggen wij: Samen voor jou.

Lees meer over de hulpvragen waar wij je bij kunnen helpen.

Brainwiki

Brainwiki is een website waar jongeren betrouwbare informatie vinden over psychische problemen. Hoe zit dat? Heb ik dat? En wie nog meer? Hoe ga ik ermee om? Welke behandeling is er voor mij?
Op Brainwiki lees je hoe het zit. Hoe lotgenoten het voelen. Wat je kunt doen als je in de problemen raakt. Brainwiki is ontwikkeld voor jongeren met psychische problemen én hun omgeving. De site geeft informatie over deze problemen en besteedt aandacht aan het leven zelf. Kinderen zijn immers veel meer dan alleen de stoornis die ze hebben. Bezoek voor meer informatie de website www.brainwiki.nl.

Verdrietig

IK BEN VERDRIETIG

Boos

IK BEN BOOS

Bang

IK BEN BANG

Stress

IK HEB STRESS

Pieker

IK PIEKER

WELKE EMOTIE(S) ERVAAR JIJ?