Rigtering introductie illustratie

Wachttijd

De wachttijd is de periode tussen het moment dat wij alle benodigde informatie van jou binnen hebben tot het moment van het startgesprek. Op dit moment is de wachttijd 13 weken.

Wij doen er alles aan om onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. De wachttijd is op dit moment helaas hoger dan gebruikelijk. We merken dat door de gevolgen van corona de wachttijd enorm is toegenomen. Dit komt doordat door ziekte en quarantaine behandelingen vertraagd zijn.
Bovendien is de afgelopen periode het gevoel van angst, somberheid en stress onder kinderen en jeugdigen groter geworden. Dit zorgt voor meer aanmeldingen, met als gevolg een oplopende wachtlijst. Belangrijk om te weten: na het startgesprek kan de behandeling direct beginnen.

Rigtering doelgroepen

Wat doen wij?

We doen ons best om de periode van wachten op het startgesprek zo goed mogelijk vorm te geven.
Om deze reden bieden we tijdens de wachttijd onze thema-ouderavonden aan.
Klik hier voor meer informatie.

Wat kun jij doen?

Om onnodige vertraging te voorkomen, is het belangrijk dat je de aanmelddocumenten zo snel mogelijk naar de praktijk stuurt. Lees hier hoe je kunt aanmelden.

In behandeling zijn, kost energie en is hard werken. Om dit aan te kunnen, is het belangrijk dat je, voordat de behandeling start, bewuste keuzes maakt in het dagelijks leven op het gebied van slapen, eten en ontspanning. Download hier onze flyer voor meer informatie.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 12:00 uur en van 12:30 tot 16:00 uur.